Municipalitatea a urgentat racordarea la gaze pentru strazile din zona Ramadan

Municipalitatea a urgentat racordarea la gaze pentru strazile din zona Ramadan

rimăria municipiului Giurgiu a urgentat racordarea la sistemul de gaze pentru casele din zona Ramdan. Acesta a fost anunţul făcut de edilul şef Nicoale Barbu în conferinţa de presă susţinută miercuri, 12 noiembrie. Motivul grăbirii aducţiunii la sistemul de gaze îl constituie proiectul de asfaltare pe care municipalitatea este pregătită să îl depună spre finanţare odată cu lansarea Programului Operaţional Regional 2014-2020, proiect în care este inclusă şi zona Ramadan.
La momentul demarării proiectului autorităţile au înştiinţat locuitorii din acel cartier că trebuie să urgenteze racordarea, dat fiind faptul că după terminarea lucrărilor de asfaltare, firma de gaze nu mai poate interveni să spargă asfaltul pentru introducerea ţevilor.
Primarul Nicolae Barbu a mai specificat că la baza acestei urgentări mai stă şi faptul că toate străzile din zona Ramadan vor primi o singură autorizaţie de construcţie, locuitorii nemaifiind nevoiţi să o obţină individual.
În aceeaşi conferinţă de presă, edilul municipiului a adus în dezbatere şi problemele pe care le-au întâmpinat în ceea ce priveşte racordarea la gaze în Zona Liberă. Însă, acesta a dat asigurări că se vor identifica toate cauzele şi se vor găsi soluţii pentru ca cel mai important punct economic din Giurgiu să beneficieze de aducţiune la gaze şi să ofere investitorilor care îşi desfăşoară activitatea acolo cele mai bune condiţii.

Ultima modificare: 14.11.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Sprijin financiar pentru Festivalul International al Teatrelor Dunarene, apreciat de conducerea Teatrului „Tudor Vianu”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.